Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

Romanian English

CALCULATOR Taxa auto 2016 - Taxa de timbru de mediu (Versiunea 2016) - Conform OUG 9/2013

Timbrul de mediu se calculeaza in functie de norma de poluare, emisia de CO2 inscrisa in cartea de identitate a masinii si capacitatea cilindrica a masinii.

* Noua formula de calcul a Timbrului de Mediu ia in considerare emisiile  de CO2 numai in cazul masinilor E3, E4 si E5. Pentru masinile E0, E1 si  E2, nu este necesara cifra exacta a emisiilor de CO2. Pentru masinile  E3, E4 si E5 care nu au emisiile scrise in cartea de identitate,  calculatorul va tine cont de grila de taxare de la norma E2. Posesorii  de masini E3, E4 si E5 pot insa face o programare la RAR in vederea  trecerii emisiilor CO2 in carte, pentru a se bucura de cotarea exacta a  Timbrului de Mediu. 

* OFERTA *

Mazda 323 323F

Pret € 1450
Km 195000 KM
Combustibil Benzina
Caroserie Sedan
Detalii

BMW Seria 3 318

Pret € 14900
Km 181528 KM
Combustibil Diesel
Caroserie Sedan
Detalii

NOUTATI Showroom

KIA Picanto

Pret € 2250
Km 177441 KM
Combustibil Benzina
Caroserie Sedan
Detalii

Mazda 323 323F

Pret € 1450
Km 195000 KM
Combustibil Benzina
Caroserie Sedan
Detalii

Agenția Națională de Administrare Fiscală oferă posibilitatea șoferilor să-și calculeze suma pe care trebuie să o plătească pentru timbrul de mediu în 2015. Instituția a pus la dispoziția utilizatorilor un calculator.

Dat fiind faptul ca este o  confuzie generata de faptul ca taxele, procedurile si costurile de inmatriculare auto variaza de la caz la caz (in functie de locul si modalitatea de dobandire, capacitatea motorului, greutatea masinii etc), am considerat necesar sa va oferim acest calculator al taxelor de inmatriculare, tocmai pentru a va usura misiunea intelegerii procesului de inmatriculare. Taxele de inmatriculare auto calculate sunt conform cu legislatia in vigoare in 2015.

 

Timbrul de mediu este înlocuitorul taxei auto 2012 şi îşi propune să elimine criteriile discriminatorii ale formulelor anterioare. Acesta se aplică atât vehiculelor înmatriculate în România, cât şi vehiculelor importate din alte state care vor fi înmatriculate în România. Timbrul de mediu se plăteşte o singură dată şi doar pentru vehiculele care nu sunt scutite de la plata acestuia. Mai precis, vehiculele pentru care s-a plătit taxa de poluare/taxa auto/taxa de primă înmatriculare/taxa de mediu, cu condiţia ca aceasta să nu fi fost recuperată. Pentru a fi sigur că un autovehicul nu are taxa de poluare recuperată şi pentru a finaliza procedura de transcriere a acestuia, vânzătorul trebuie să-i furnizeze clientului un certificat de la administraţia financiară de care aparţine acesta.

People Automobile

People Automobile pune la dispozitia clientilor o gama larga de autoturisme second-hand in parcul nostru.

Multumim pentru increderea acordata si in mod special tuturor clientilor care ne-au vizitat si au cumparat de la noi.    

Go to top