Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

Romanian English

People Automobile  se numara printre printre marii dealeri auto din Ploiesti cu o cota de piata ridicata si o experienta  mare in vanzarea de auto second-hand, un numar  mare de vanzari datorat calitatii activitati servicilor noastre peste 2000 de automobile vandute. People Automobile in traducere in limba romana "  Automobile pentru toata lumea " importa autotusimele direct de la marii concesionari din tari ca Germania, Franta si Belgia. Numele companiei este ales cu dragoste pentru clientii nostri. Transportul autoturismelor de la concesionarii europeni se face cu autotrenul astfel incat autoturismele sa ajunga in siguranta in parcul nostru. Clienti au acces la istoric- service complet al masinii, la cartea service ce provine de la producator si de documentatia necesara pentru incheierea actelor de inmatriculare. Numarul de kilometri reali, calitatea automobilelor, precum si o garantie de 6-24 luni (functie de vechimea masinii),cat si experienta administratorului firmei in achizitia si vanzarea automobilelor. sunt numai cateva din certitudinile pe care compania noastra le ofera clientilor.Suntem in colaborare cu multiple companii de Leasing si punem la dispozitia clientilor un sistem de vanzari specializat pentru persoane fizice si juridice. Pentru cumparatorii care locuiesc sau lucreaza peste hotare exista un sistem special de calculare a leasing-ului, luandu-se in considerare veniturile acestuia. De curand compania noastra are contract in incinta parcului cu un service auto cu echipamente de ultima generatie pentru a deservi clientii nostri. si pentru efectuarea service-ului pe durata garantiei si post garantiei.

Preocupati in permanenta de satisfacerea nevoilor clientului si imbunatatirea relatiei cu acesta, misiunea noastra este de a oferi clientilor sai un echilibru intre util si placut, oferind multiple avantaje:

  • Calitatea serviciilor  dealer websites
  • Profesionalism
  • Seriozitate
  • Garantie
  • Siguranta si Stabilitate

Echipa Peoplecars asigura viitorul dumneavoastra !

Etapa alegerii de membri bine pregatiti profesional si perfectionarea lor sunt prioritati permanente ale companiei noastre pentru a integra o echipa puternica si eficienta asigurand necesarul cerintei dumneavoastra.

Actiunile fiecarui membru din echipa People Automobile au in primul plan atentia asupra Clientului - confortul si siguranta lui. Vrem sa oferim consiliere fiecarui Client si ii punem la dispozitie experienta si profesionalismul nostru, intr-un parteneriat bazat pe transparenta si respect reciproc.

 Profesionalism si Calitate

Reputatia noastra se bazeaza pe servicii de profesionale si calitate. People Automobile va poate oferi servicii la un standard ridicat de calitate ce satisface intocmai asteptarile clientilor nostri. Atragerea de oameni bine pregatiti profesional si perfectionarea continua a angajatilor sunt prioritati permanente ale companiei.

 Auto Dealer 04

 

* OFERTA *

BMW Seria 5

Pret € 2450
Km 187448 KM
Combustibil Diesel
Caroserie Estate
Detalii

Audi A7

Pret € 68750
Km 1750 KM
Combustibil Diesel
Caroserie Sedan
Detalii

NOUTATI Showroom

BMW Seria 5

Pret € 2450
Km 187448 KM
Combustibil Diesel
Caroserie Estate
Detalii

Audi A7

Pret € 68750
Km 1750 KM
Combustibil Diesel
Caroserie Sedan
Detalii

People Automobile

People Automobile pune la dispozitia clientilor o gama larga de autoturisme second-hand in parcul nostru.

Multumim pentru increderea acordata si in mod special tuturor clientilor care ne-au vizitat si au cumparat de la noi.    

Go to top